Aanmeldingsformulier GAC

Met dit formulier kan je je aanmelden of voor een doorlopend lidmaatschap of voor alleen een clinic.


Als je doorlopend lid wilt worden kies dan in het 1e veld een categorie (tweede veld op 'Geen' laten staan) 

Leden kunnen deelnemen aan alle trainingen die bedoeld zijn voor hun categorie, maar ook aan alle clinics. Je mag de GAC contributie per kalenderjaar of per kwartaal betalen. De Atletiekunie bijdragen worden bij aanvang van het lidmaatschap ingehouden, in volgende jaren in januari.


Als je aan een clinic wilt deelnemen en nog géén GAC lid bent begin dan pas bij het 2e veld. (eerste veld dus op 'Geen' laten staan) Tijdens die clinic ben je aspirant lid, dat stopt automatisch op de einddatum. Als je daarna verder wilt kan je verenigingslid worden of opnieuw een clinic doen. In beide gevallen moet je dan weer dit formulier invullen. De clinicbijdrage wordt altijd in één keer geïncasseerd.

Als je al wél GAC lid bent is een berichtje naar de clinic-organisatie voldoende om mee te doen, je hoeft niet nogmaals dit formulier in te vullen.


Algemene vragen over het lidmaatschap: .

Specifieke vragen over de wachtlijst voor de jeugd of over de wedstrijdatletiek-indeling kan je mailen naar .

Vragen over beginnen met hardlopen naar: , over nordiccen: , over bootcamp: of over de gerichte marathontrainingen:


Via Mijn GAC kan je je facturen inzien en je gegevens deels zelf wijzigen. Bijv. als je gaat verhuizen of een andere bank kiest. Daarvoor heb je een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig die je hieronder moet kiezen. Bewaar wat je hebt ingevuld. Mijn GAC vind je op: www.gach-admin.nl.  Zorg dat wij steeds je juiste e-mailadres hebben, veel informatie wordt via de digitale nieuwsbrief verspreid en ook facturen ontvang je via email.

 

Dit formulier kan pas verzonden worden als je alle verplichte velden (rood sterretje) hebt ingevuld en het incassoveld hebt aangevinkt. Bij aanmelding als lid betekent dit vinkje dat je akkoord gaat met het automatisch afschrijven van alle kosten tot het einde van je lidmaatschap (doorlopend), bij aanmelding voor een clinic betekent het dat je akkoord gaat met het afschrijven van de clinicbijdrage (eenmalig).

LEES VOOR JE DIT FORMULIER INVULT EERST BOVENSTAANDE INFORMATIE!
Als onduidelijk is wat je moet invullen klik dan even op het ? naast het betreffende veld.

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*

Herhaal wachtwoord:
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Ogenblik a.u.b. ...